Coursesbucket

Întrebări frecvente

-instructori-

Pe platforma Coursesbucket ai opțiunea „Devino instructor” din profilul tău, dacă ai un cont de cursant, iar dacă nu, poți să îți creezi un cont nou de instructor. Chiar dacă vei aplica pentru a deveni instructor sau îți creezi un cont de instructor, vei primi toate funcționalitățile după ce îți vom aproba aplicația, iar între timp te poți bucura de funcționalitățile unui cont obișnuit.

Trebuie să te asiguri în primul rând că ești instructor. Dacă aplicația a fost aprobată, în profilul tău, în locul butonului „Devino instructor”, o să apară opțiunea „Creează un curs nou”.

Nu. Trebuie doar să deții niște informații valoroase dintr-un domeniu de activitate pe care să fii dispus să le împărtășești și altor oameni prin cursul tău.

Pe platforma Coursesbucket cursurile vor fi în format video. În plus, pentru susținerea și dezvoltarea informațiilor spuse în video, instructorul poate atașa orice consideră relevant și necesar (atașamente de tip text, video, pdf, documente, sarcini de lucru etc.).

Cursul pe care îl încarci în secțiunea dedicată din pagina de instructor este un curs self-study.

Cursanții care au achiziționat cursul pot adresa întrebări instructorului, iar instructorul poate să răspundă la acele întrebări.

Cursul poate fi structurat pe lecții și capitole. Fiecare lecție este însoțită de un video explicativ și de o descriere (dacă este cazul).

Îți oferim un curs gratuit despre cum poți înregistra, filma și edita un curs. Îl poți accesa de aici.

Da. Poți încărca câte cursuri dorești.

Cursul tău nu va mai fi disponibil  spre vânzare pe platformă. Cu toate acestea, cursanții care au achiziționat deja cursul, vor avea acces în continuare la acesta.

În profilul tău, de la „Retrageri”  vei avea un buton prin care vei face o cerere de retragere. Odată apasăt acest buton, noi vom primi o notificare și îți vom transfera banii conform Termeni și condiții.

Echipa Coursesbucket se va ocupa de promovarea platformei și a cursului. 

Menționăm că și instructorul are libertatea de a posta/promova prin canalele proprii cursurile sale.

Instructor este cel care va pune prețul cursului.

Da. Un cont de instructor este și un cont de cursant în același timp.

Nu. Cursantul poate accesa cursul doar de pe platformă. Nu are posibilitatea de a-l descărca.

Pentru mai multe informații legate de modul de utilizare al platformei, vă rugăm să accesați Instrucțiuni generale de utilizare.