Coursesbucket

Întrebări frecvente

-cursanți-

Online, cu cardul. Plata este securizată și este facilitată de procesatorul de plăți NETOPIA PAYMENTS.

Cursurile sunt de tip self-study și se desfășoară online. Poți să le accesezi de oriunde și oricând vrei tu! Imediat ce ai achiziționat cursul, ai acces la acesta.

Da, ai 14 zile la dispoziție după achiziționarea cursului. Pentru mai multe informații despre politica de retur poți accesa Termeni și condiții

Nu avem impusă o vârstă minimă. Platforma Coursesbucket pune la dispoziția cursantului o varietate de cursuri care se adresează unui public variat de vârste. Cursantul își va achiziționa cursul de care este interesant, de la instructorul de la care dorește.

Nu. Odată ce ai achiziționat un curs, ai acces la el pe perioadă nedeterminată. Îl poți parcuge așa cum dorești și de câte ori dorești.

Nu. Poți accesa cursul doar prin intermediul platformei. Nu ai posibilitatea de   a-l descărca, însă resursele atașate, da.

Da. Chiar îți recomandăm să lași feedback la cursul pe care l-ai finalizat

Nu numai că sunt reale, acestea sunt și nemodificate/șterse. Părerea fiecăruia contează!

Da. Odată ce ai achiziționat un curs poți adresa întrebări instructorului, iar instructorul poate să răspundă la acele întrebări.

Pe profilul tău, la secțiunea „Cursuri înscrise” din contul de cursant.

Pentru mai multe informații legate de modul de utilizare al platformei, vă rugăm să accesați Instrucțiuni generale de utilizare.