Coursesbucket

Ghid practic de obținere a clarității în luarea deciziilor! De la blocaj la claritate!

Despre curs

Ghidul practic de obținerea clarității în luarea deciziilor este destinat celor ocupați si copleșiți de probleme.

Pe parcursul cursului vei avea 7 pași de susținere ai clarității și un exercițiu practic prin care să obții claritate în luarea deciziilor.

Imaginează-ți cum ar arăta activitatea ta profesională și personală dacă lucrurile ți-ar fi clare. În 11 ani de lucru cu clienții mei în ședințele de coaching, am identificat care este sursa blocajelor pe plan profesional si personal. Acest curs a fost creat urmare a identificării problemelor blocajelor, blocaje care sunt date de lipsa de claritate.

Vei găsi diverse informații si tehnici care să te ajute::

– să elimini blocajele

– să elimini frustrările

– să faci economie de timp, energie și bani

– să obții claritate în luarea deciziilor

– să îti intocmesti un plan de lucru

Cursul este gândit ca un exercițiu de autocoaching pe care să îl poti face singur și să poti obtine rezultatele dorite.

Structura cursului este alcătuită din filmulețe video scurte, materiale scrise suplimentare cu exerciții, informații și întrebări pe care te invit să le lucrezi.

Întregul curs este găndit să fie un proces rapid si ușor de obținere de claritate în luarea deciziilor.

Succesul cursului este dat de lucru efectiv și implicare în procesul de lucru.

Spor și încredere îți doresc.

Cui se adresează acest curs:

Destinat celor ce își doresc să elimine blocajele în viața personală și profesională și să aibă claritate în luarea deciziilor.

Mai mult

Ce vei învăța?

  • Eliminarea blocajelor în luarea deciziilor
  • Eliminarea frustrărilor și a consumului de energie, timp si bani
  • Obtinerea de claritate în luarea deciziilor
  • Exercițiu practic pentru obținerea clarității în luarea deciziilor
  • Pleci cu un plan de lucru

Conținut curs

Modul 1- Mesaj special pentru tine!
Te felicit că ai ales să lucrezi cu tine și că ai ales să parcurgi acest curs de obținere a clarității în luarea deciziilor. Când am pornit conceperea acestui ghid m-am gândit la tine, pentru că așa cum eu m-am lovit de lipsa clarității în luarea deciziilor importante în viața mea probabil că te-ai lovit și tu. Ghidul este făcut pentru tine și este menit să te ajute să îți răspunzi la toate întrebările pe care ți le pui pe teme profesionale și nu numai. Te rog din suflet să ai încredere și să-l aplici, iar dacă ți-a plăcut și consideri că este util te rog să îl recomanzi prietenilor tăi.

Modul 2 – De ce ai nevoie de claritate!
„Claritatea este putere. Liderii o au, iar cei care îi urmează o caută neîncetat.” Anthony Robbins Ai nevoie de claritate, pentru că este strâns legată de energia și de focusul pe care îl ai. Claritatea te ajută să identifici direcția potrivită pe care să mergi, să acționezi, să investesti timp, bani și energie.

Modul 3 – Opusul clarității este amânarea!
„Amânarea este asasinul oportunităţii.” spune Victor Kiam, fost antreprenor Din experiența proprie, amânarea vine de cele mai multe ori din interiorul nostru, din lipsa de claritate asupra următorilor pași, a ceea ce vrem să facem. Toate au legătură cu ce se află în interiorul tău. În interiorul tău se duce o luptă și ea este data de lipsa de claritate mentală față de ceea ce îți dorești și față de ceea ce faci.

Modul 4 – 7 pași pentru obținerea clarității!
"Dacă faci doar ceea ce ai mai făcut, vei obţine aceleași rezultate pe care le-ai obţinut deja". - Jessie Potter, Directorul "National Institute for Human Relationships", S.U.A. Toți pașii propuși sunt fundația pentru a obține claritate.

Modul 5 – Exercițiu practic pentru obținerea clarității în luarea unei decizii!
Exercițiul se poate aplica atunci când ai de clarificat o decizie privind direcția în care vrei să acționezi, când vrei să alegi soluția la o problemă, când ai de luat o decizie privind o relație, o investiție financiară, alegerea unei case, etc. Exercițiul este aplicabil individual și îți faci autocoaching . Personal îl folosesc destul de des și în ședințele mele de coaching cu clienții.

Modul 6 -Decizia – alegerea soluției sau activității principale!
Decizia luată dupa exercițiului de autocoaching te va ajuta să identifici cea mai potrivită activitate pe care să îți concentrezi energia și să ai focusul pe ea.

Modul 7 – Planul de lucru!
Planul pe care îl faci va suporta modificări pe parcurs, poate chiar va trebui să îi schimbi data dacă ce ti-ai propus nu a ieșit conform cu prima planificare. În orice caz pe parcurs tot timpul verifică unde te afli, ce ai de îmbunătățit și rămâi cu imaginea de final in minte.

Modul 8 – “MOTOR”
E momentul să pui în aplicare tot ce ți-ai propus. Ești pe un platou de filmare real: ai clarificat decizia, ai luat decizia, ți-ai făcut planul, te-ai pregătit și acum treci la treabă. Tu ești cel care și-a imaginat filmul, care a scris scenariul, care face regia si tot tu ești si actorul principal.

Bonus- În loc de concluzii!